Változás az eperjesi székeskáptalánban
V spojitosti s povýšením hodností kanoníkov na prešovskej gréckokatolíckej kapitule J. Mizsicska, Dr. J. Vojtzovicsa a Z. Kovaliczkeho - kráľ udelil hodnosť školského kanoníka riaditeľovi seminára Dr. Šimonovi Szmandraymu a hodnosť mladšieho kanonika-majstra profesorovi teológie Dr. Mikulášovi Rusznákovi