Az izr. hitkőzség a háboruban közgyűlési beszédmóló
Referát z valného zhromaždenia košickej židovskej náboženskej obce, vedenej predsedom MUDr. Alexom Neuwirthom, ktorý predniesol hlásenie o ročnej činnosti a prehľad o záverečnom zúčtovaní. Ukážky z textov