Az ág. evang. egyházkerület közgyülése
- sa konala 23. augusta 1916 v Košiciach za predsedníctva biskupa Henricha Gedulyho a Arpáda Szentiványiho. Referát o priebehu. Zhromaždeniu predchádzali oslavy 100- ročného výročia založenia kostola spomenutého dištriktu