Halálozás
Správa o smrti refomovaného (kalvínskeho) farára Andreja Kálniczkeho 2. októbra 1916 v obci Putnok (dnes Maďarsko), narodeného v obci Kováčová na Gemeri. Stručne o jeho činnosti. Ako študent-vojak zúčastnil sa v rokoch 1848/1849 bitky o Košice