Ref. egyházmegyei közgyűlés
- sa konalo v auguste 1905 v Košiciach za predsedníctva Kolomana Révésza.. Stručný referát o priebehu. O.i. 10 ročné jubileum kurátorstva Jozefa Mecznera. 300-sté výročie vydania diplomu na práva abovských seniorov a ich následovníkov, ktoré vydal sedmohradský knieža Štefan Bocskay. Na konci referátu sú menoslovy menovaných farárov