Templom szentelés
Správa o vysviacke kostola v Cejkove (okr. Trebišov) košickým koadjutorom Augustínom Fischer-Colbrie. Kostol postavil košický staviteľ Ján Balogh. Oltáre a sochy v gotickom štýle sú prácou košického sochára a oltárneho staviteľa Juraja (György) Urr-a