Ilustris egyházi méltóság Kassán
Správa o návšteve gréckokatolíckeho vikára pôsobiaceho v Amerike Ondreja Hodobayho v Košiciach. Vláda ho vyslal do Ameriky, kde má za úlohu likvidáciu panslavizmu medzi gréckokatolíkmi v Spojených štátoch amerických