Hitközségi elnökválasztás
Na voľbách predsedu a 20 členného predstavenstva košickej židovskej neologickej náboženskej obce pri 215 prítomných voličoch z opávnených 440 - väčšinou hlasou namiesto rezignovaného Dr. Bernard Sichermanna bol zvolený za predsedu Dr. Vojtech (Béla) Weisz. Predstavenstvo zostalo v pôvodnom zložení (až na výnimku 2)