Negyvenéves lelkészjubileum
Správa o oslávení 40-ročného kňazského jubilea veľkolomnického evanjelického a.v. farára a hlavného dekana Podtatranského evanjelického a.v. dištriktu Júliusa (Gyula) Székely-ho