Ötször Gotterhalte! meddig türi a város? : Éljen a kegyur jogaival
Protestný článok proti hraniu rakúskej hymny na cirkevných bohoslužbách s kritikou na nerozhodnosť biskupa Fischer-Colbrieho v tejto veci