Istentisztelet csendőrfedezet mellett
Správa o rozbrojoch medzi dvoma tábormi židov v Spišskom Podhradí, následkom zvolenia jedného člena do predstavenstva náboženskej obce, ktoré počas bohoslužby nadobudli taký rozmer, že sa museli konať za asistencie žandárov