A reformátusok és a pápa
Na valnom zhromaždení Hornozemplínskeho reformovaného dištriktu v Zemplínskom Hradišti prijali návrh kurátora Ernesta Dókusa na podanie depeše vláde proti vydaniu pápežských bul Ne temere a Jas placeti