Ki lesz a szepesi püspök?
Pri príležitosti preloženia spišského biskupa Alexandra Párvyho do mesta Oradea jeho následníkom bude pravdepodobne kanonik z Oradei Dr. Jozef Lányi už aj preto, aby mohol pokračovať v začatej protipanslavistickej práci svojho predchodcu