Werner Sárika hangversenye
V kúpeľoch Herľany 24. júla 1904 sa uskutočnil koncert umelkyne Šarolty Werner v hre na cimbal. Menovaná pôsobí v Sátoraljaújhely. Program bol vynikajúco zostavený tak, že vyzdvihol jej umeleckú techničnosť. V programe predviedla diela Webera, Allaga, Erdélyiho. Na koncerte participoval aj Heiman Friss, ktorý umelkyňu doprevádzal spevom ľudových piesni