Közgyám választás
Správa o tom, že funkciu verejného poručníka, ktorú zastával hlavný slúžny Sátoraljaújhely Jozef Barthos po jeho odchode do dôchodku rozdelia medzi dvoch pracovníkov. Voľby na tieto funkcie sa uskutočnili 25. júla 1904. Stali sa nimi: Jozef Zvolenszký, okresný pisár a Dezider Farkas, prísediaci Sirotskej stolice Zemplínskej župy