Meghivó - Péter, Michal 1867-1932; Dókus, Ladislav 18??-1918; Váradi, Pavol 18??-19??
Pozvánka na valné zhromaždenie Hornozemplínskeho evanjelického reformovaného spolku učiteľov, ktoré sa uskutoční v Sečovciach v tamojšom kalvínskom kostole. Pozvánka datovaná v Sečovciach, v Sátoraljaújhely a v Drahňove 21. júla 1904