Uj malmok
Správa o tom, že v Zemplínskej župe sa pripravuje spustenie troch nových parných mlynov. V obciach Kopčany a Nacina Ves ich už dokončujú, v obci Staré vystavia mlyn, ktorý vyhorel. Podieľať sa na ňom bude košická sporiteľňa