Táncmulatság Hátfa fürdőn
Správa o tom, že v regionálnych kúpeľoch Hatfa (nachádzali sa v katastri obce Viničky) dňa 31.07.1904 sa uskutoční spoločenská zábava, z ktorej finančný zisk bude poukázaný na konto gréckokatolíckych škôl Zemplínskej župy [v kúpeľoch vyvieral železitý prameň]. Zábavu organizujú: Július Meczner ml., Vincent Haraszthy a Ján Harajda. Výška vstupného