Komjáthy mégis Kassán marad
Správa o tom, že v pomere 27:69 vyhral súbeh na obsadenie miesta riaditeľa divadla v Bratislave Peter Andorffy voči Komjáthymu a tak sa obyvatelia Sátoralajújhely môžu tešiť že Ján Komjáthy ostáva v Košiciach, kde si už aj predĺžil divadelnícku zmluvu na ďaľšie 3 roky