Nagy nyári táncmulatság Borsiban
Správa o tom, že v Borši dňa 7 augusta 1904 organizuje tamojšia fabrika [píla?] prostredníctvom svojich spolkov (spevu, hudby a samovzdelávania) tanečnú spoločenskú zábavu