Andrássy Dénesné grófné maozoleuma Krasznahorkán-
Oprava textu článku uverejnenéhio v FH č. 60/1904 o tom, že pri uložení telesných pozostatkov grófky Františky Andrášiovej povoz bude ťahať 6 bielych koní získaných kúpou z kráľovského chovu v Schönbrune (a nie 4) a takisto nie je pravda, že gróf tieto kone odstrelí po pohrebe