Nyugdíjazot főszolgabíro
Správa o tom, že hlavný slúžny Sátoraljaújhely, ktorý podal do rúk podžupana Zemplínskej župy žiadosť na odchod do dôchodku bol penzionovaný a hneď aj odovzdal úrad v auguste 1904