Uj címzeteas apátok a kassai egyházmegyében
Správa o tom, že pri príležitosti 100-ročnice založenia košickej rímskokatolíckej diecézy boli kráľom menovaní traja noví opáti. Stali sa nimi : Gejza Katinszky zo Sátoralajújhely, Alojz Tomcskó z obce Haniska, Melichar Brühl z obce Lipany a Koloman Hiszem z Trebišova