Tekintetes szerkesztőség! Abara. 1904, aug. 3. - Kendecsi, Pál
Polemika ohľadom osočovania kalvínskeho učiteľa Pavla Kendecsyho z obce Oborín tamojším statkárom Jozefom Siposom. Na zasadaní Súdnej stolice v Sátoralajújhely 17.07.1904 statkár vyhlásil, že ľutuje svoje slová a tak súd doporučil mimosúdne vyrovnanie s verejným ospravedlnením