Uj pénzintézet
Správa o tom, že v Michalovciach sa pripravuje založenie Michalovskej hospodárskej banky, účastinnej spoločnosti (Nagymihályi Gazdasági Bank, r.t.). Vznikne zlúčením samopodporného spolku a obchodného kruhu