A tüdővész pusztitása Zemplénmegyében
Správa ministra vnútra uvádza hlásenie o výskyte suchotín (tuberkulózy). V máji roku 1904 zomrelo 7460 ľudí. V Above bolo 46, v Gemeri 85, v Šariši 45, na Spiši 62 a Zemplín hlásil 114 smrteľných prípadov