Uj lap Eperjesen
Správa o tom, že v Prešove začali vydávať Felvidéki Hirlap, spoločenské, literárne a hospodárske noviny. Hlavným redaktorom je Aladár Lukovits a zodpovedným redaktorom je Dr. Leopold Fuchs. Budú vychádzať 2x týždenne