Tanitói gyűlés - Kendecsi, Pavol
Referát z výročnej schôdze Hornozemplínskeho spolku kalvínskych učiteľov, ktoré bolo v Sečovciach 18. augusta 1904. Schôdzu otvorila viedol kalvínsky farár Sečoviec Michal Péter