Tanügyi kinevezések és áthelyezések
Správa o tom, že učiteľka z Čeľoviec Anna Kuba bola ustanovená za riadnu učiteľku tamojšiej obecnej školy.* Učiteľka Alžbeta Durcsinszky bola menovaná v Kudlovciach za riadnu učiteľku* Učiteľ Ján Madarász bol menovaný do obce Sedlice a Emília Riedleim ukončila pôsobenie v Tovarnom a prešla do Békešskej župy