Tanügyi kinevezések és áthelyezések
Správa o menovaní diplomovaných učiteľov: Karol Berecz mladší bol preložený do obce Vámosujfalu (dnes Maďarsko), Július Kocsis bol menovaný do obce Čabiny, Július Kertész do obce Dúbrava, Alexander Farkas do obce Hankovce a učiteľka Elena Kocisné Szinyer z Vámosujhalu do obce Čabiny