Nagy lovassági gyakorlat
Správa o tom, že jazdecký prieskumný oddiel 5. košického pluku husárskej domobrany bude mať v dňoch 10.-12. septembra 1904 vojenské cvičenie v Zemplínskej župe. Ubytovanie vojska