Tanügyi kinevezések és áthelyezések
Správa o menovaní diplomovaných učiteľov: Františka Molnára a Márii Éhlert do obce Novosad, Jozefa Vázsonyiho, Saroltu Turkinyák a Blanku Hankisz do obce Habura, Vojtecha Sereghyho a Bélané Sereghy do Radvane nad Laborcom.