Áthelyezés
Gróf László Károlyi preložil úradníka svojho panstva Edmunda Körmendyho z Radvane nad Laborcom do Derekegyház (dnes Maďarsko) a za svojho správcu na panstve vo Vyšnej Radvani menoval tamojšieho úradníka Jána Jurenáka