Kinevezések
Správa o menovaní: slúžny Sátoraljaújhely Vojtech (Béla) Bernáth do funkcie "čestný hlavný slúžny" * Štefan Bárczy z obce Koloshoszumező (Rumunsko) a Dr. Andor (Ondrej) Némethy z Budapesti boli menovaní do Sátoraljaújhely za justičných praktikantov