Jegyzők gyülése
Spolok zemplínskych obvodných a obecných notárov 10. septembra 1904 pod vedením Eugena Fodora - predsedu spolku - usporiadali mimoriadne zasadanie v Sátoraljaújehly. Referát o obsahu zasadania