Zemplénmegye és a törvény - b.b. [=Buza, Barnabáš] 1873-1944
Úvodník z pera regionálneho autora venovaný článku "pochybný súpis virilistov" uverejnený v Sátoraljaújhely 20. októbra 1904. Do súpisov majú byť zaradení len tí daňovníci, ktorí bývajú v župe viac ako dva roky