Gróf Andrássy Dénesné temetése - Andrássy, Dénes 1835-1913
Informácia o pripravovanom pietnom prevezení z Mníchova a uložení telesných pozostatkov grófky Františky Andráši, manželky grófa Dionýza (Dénesa) do mauzólea v Krásnohorskom Podhradí dňa 26. októbra 1904