Szerződtetés a szinházunknál
Správa o tom, že košický divadelný riaditeľ Ján Komjáthy robí všetko preto, aby udržal vysokú úroveň divadla. Nasvedčuje tomu aj najnovší angažmán speváčky Gizely Zatocsil, ktorá je absolventkou budapeštianskej hudobnej akadémie a viacerých zahraničných hudobných stáží (Berlín, Viedeň)