A Kossuth szobor - b. b.
Úvodník z pera regionálneho autora kritizuje liknavé pomery pri prácach na zabezpečení pamätnej tabule Sándora Kossutha na rodnom dome v Monoku. Jej realizácia je podmienkou realizácie sochy v Sátoraljaújhely. Na túto sochu sa robila verejná zbierka v celej Zemplínskej župe