Zemplén vármegye magyar nyelvet-
Pozvánka na zasadanie Spolku na šírenie osvety a maďarského jazyka (Zemplén vármegye magyar nyelvet és népnevelést terjesztő egylet), ktorá sa uskutoční v Sátoraljaújhely 10. októbra 1904