Tanitók gyülése
Referát o zasadnutí Hornozemplínskeho okruhu všeobecného učiteľského spolku Zemplínskej župy. Zasadanie sa uskutočnilo v Pribeníku 6.10.1904 za predsedníctva Vojtecha Hódossyho. Na schôdzi sa zúčastnil aj gróf Jozef Majláth s manželkou. Vzorové vyučovacie hodiny. Prednášky. Spoločný banket s večerou