Nagylelkü adományok a tüzkárosultaknak
Správa o tom, že gróf Dionýz Andráši daroval 4 tisíc korún a grófka grófka Elena Degenfeld-Schomburg (vdova po Kálmanovi Tiszov) ipredsedníčka "Spolku dobrých sŕdc" (Jó-szív egyesület, Budapešť) pri tejto príležitosti darovala 1500 korún ako podporu pre ľudí postihnutých požiarom