Szüreti vakáció az ujhelyi iskolákban
Správa o tom, že sa znovuzavádza starodávna tradícia vinobraníckych prázdnin v Sátoraljaújhely. Dôvodom je nadmerná úroda hrozna. Hlavné gymnázium dostáva 6 dní, kláštorna škola 3 dni a štátna ľudova škola a židovská obecná škola po 4 dni