Közgyűlés
Referát z valného zhromaždenia "Združenia na šírenie maďarského jazyka v Zemplínskej župe". Prvý podpredseda združenia Štefan Fejes vyhodnotil 20 ročné pôsobenie. Prehľad podpôr pre činnosť škôl ako aj podpora na výstavbu škôl (výška príspevkov) Roťný príjem združenia 18.062,57 korún. Výdavky 10.615,45. Na konci roku 1903 stav na úačte bol 19.880,09 korún