Sirkövet Sujánszky Eusztáknak
Rozbehnutá verejná finančná zbierka [z pera Dr. práv Jána Kossutha zo Sátoraljaújhely] adresovaná širokej verejnosti Zemplína ni je bez odozvy. Do redakcie FH prichádzajú peniaze od jednotlivcov. Menoslov darcov a výška ich príspevku (celkovávýška zatiaľ 81korún 60 halierov