Zemplénvármegyei Helységnévtár és Kalauz
Informácia o tom, že v Sátoralajújhely bola vydaná príručka Zemplínsky miestopis a sprievodca pre Zemplínsku župu [: na úradné, súkromné, remeselnícke i obchodnícke použitie a na základe najnovších poznatkov zo sčítania ľudu so zvláštnym zreteľom na mesto Sátoraljaújhely [Zemplénvármegyei Helységnévtár és Kalauz: hivatali, magán-, ipari és kereskedelmi használatra, és a legújabb népszámlálási adatok alapján különös tekintetel Sátoraljaújhely városára ] . Šírenie knihy prostredníctvom kníhkupca Viliama Alexandra v Sátoraljaújhely