Kinevezések
Správa o tom, že hodnotár Súdnej stolice v Prešove Gejza Radványi bol menovaný za podsudcu okresného súdu vo Vranove ** Bezplatný praktikant tabakového zberného úradu v obci Rakamaz (dnes Maďarsko) Edmund Prágaybol zaradený do platenej funkcie