Tüzoltó egyesület Szinnán
Na popud účtovníka Alfréda Salgó-a založený dobrovoľný hasičský zbor v Snine. Súčasne sa stal hlavným náčelníkom. Pokladníkom bol menovaný Herman Rosin - tamojší obchodník. Stanovy boli predložené na ministerstvo vnútra na schválenie