A gálszécsi tiltakozás saját tudósitónktól - Carus
Podrobný referát zo zhromaždenia ľudu v Sečovciach 30. novembra 1904. Na zhromaždení vystúpili: gróf Teodor Andráši a gróf Július Andráši proti útokom ministerského predsedu grófa Tiszu a Michal Péter, kalvínsky kňaz ako podpredseda strany nezávisloti