Vallásos és hazafias estély
Kalvínsky cirkevný zbor obce Milhostov pod vedením kalvínskeho farára Kolomana Sütő organizuje prednáškový cyklus. Ďaľšia prednáška kalvínskeho farára Kolomana (Kálmán) Sütő odznela 3. decembra 1904 a nasledujúca 10.12.1904. Program podujatí